ENLLAÇATS PEL CATALÀ. CENTRES EDUCATIUS D’ARTÀ

Benvolguts tots,

Des de la delegació de l’Obra Cultural Balear d’Artà us volem demanar la vostra adhesió a la campanya ENLLAÇATS PEL CATALÀ, impulsada per l’IES de Muro, i amb la qual es pretén sensibilitzar la societat davant els constants atacs  a què es veu sotmesa la llengua pròpia de les Illes Balears.

Us adjuntam un text informatiu i una imatge del llaç, i us demanam que en faceu difusió entre el personal docent del vostre centre.
Així mateix, us volem fer saber que entre dimarts dia 14 i dimecres dia 15 un membre de la junta de l’OCB-Artà passarà pel vostre centre per informar-vos de la campanya, i per regalar-vos entre tres i quatre metres de llaç perquè comenceu a formar part dels “enllaçats” ben aviat.
La primera acció que us demanam és que imprimiu el llaç que trobareu adjunt amb aquest correu, i el pengeu a la porta del vostre centre.
També us volem convidar a lluir el llaç el dia de la rueta, tant a la solapa de les disfresses del professorat, com a les pancartes que s’hagin elaborat en motiu dels darrers dies.
Gràcies pel vostre compromís.
Salutacions,

Deixa un comentari