ENLLAÇATS PEL CATALÀ. CENTRES EDUCATIUS D’ARTÀ

Benvolguts tots,

Des de la delegació de l’Obra Cultural Balear d’Artà us volem demanar la vostra adhesió a la campanya ENLLAÇATS PEL CATALÀ, impulsada per l’IES de Muro, i amb la qual es pretén sensibilitzar la societat davant els constants atacs  a què es veu sotmesa la llengua pròpia de les Illes Balears.

Us adjuntam un text informatiu i una imatge del llaç, i us demanam que en faceu difusió entre el personal docent del vostre centre.
Així mateix, us volem fer saber que entre dimarts dia 14 i dimecres dia 15 un membre de la junta de l’OCB-Artà passarà pel vostre centre per informar-vos de la campanya, i per regalar-vos entre tres i quatre metres de llaç perquè comenceu a formar part dels “enllaçats” ben aviat.
La primera acció que us demanam és que imprimiu el llaç que trobareu adjunt amb aquest correu, i el pengeu a la porta del vostre centre.
També us volem convidar a lluir el llaç el dia de la rueta, tant a la solapa de les disfresses del professorat, com a les pancartes que s’hagin elaborat en motiu dels darrers dies.
Gràcies pel vostre compromís.
Salutacions,
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: