REUNIÓ INFORMATIVA LIPDUB 2010

Comptam amb la vostra assistència com a associació o grup social o col·lectiu o, senzillament, com a persona o grup d’amics. És per això que us convocam a la reunió de caràcter inofrmatiu que tendrà lloc dijous dia 24 de febrer, a les 20.00 hores, a la sala d’actes del Teatre d’Artà.

 

Amics i amigues, 

Una vegada més ens posam en contacte amb vosaltres per explicar-vos i fer-vos partícips d’una nova iniciativa que des de l’Obra Cultural Balear tenim pensada engegar el proper diumenge dia 20 de març dematí al nostre poble: un Lip Dub

Un Lipdub o Lip Dub (doblatge de llavis) és un vídeo musical realitzat per un grup de persones que sincronitzen els seus llavis, gestos i moviments amb una cançó popular. Se sol realitzar en una sola presa (plànol seqüencia), en la qual els participants fan playback mentre sona la música a un reproductor mòbil. No importa la qualitat del so de la presa perquè és en l’edició posterior quan s’incorpora la cançó com a banda sonora. El fet que es tracti d’un plànol seqüencia fa molt fàcil el procés. Amb aquests vídeos, els seus autors, a més de realitzar de forma col·lectiva una experiència creativa, molt divertida i sense complicacions tècniques, solen tractar de mostrar el bon ambient d’una institució determinada: en el nostre cas, el bon ambient que es viu al poble d’Artà. 

Aquesta és una de les moltes definicions que podem trobar de Lip Dub. Nosaltres, però, volem posar èmfasi en la darrera part: demostrar el bon ambient que es viu a Artà. Volem que el Lip Dub que organitzam per a totes i tots serveixi per unir encara més el nostre poble. Per demostrar que tenim caràcter, que som gent decidida, que som un poble amb identitat pròpia. Que formam part d’una terra que ens agrada, que ens sentim orgullosos de ser mallorquins. 

Ara només falta organització, molta organització per part de tots. I per això ens hem oferit nosaltres. Des de l’Obra Cultural Balear procurarem gestionar el màxim de bé possible aquesta activitat. De moment, ja comptam amb la col·laboració d’una de les persones més experimentades en el món dels audiovisuals: Agustí Torres. Garantia de qualitat, sens dubte. I encara comptam amb una altra peça clau: la col·laboració de l’històric grup de rock català Ocults, que també ens ha cedit el dret d’usar la cançó País Petit, de Lluís Llach, que ells mateixos versionaren fa un grapat d’anys. Una cançó adequada pel sentiment, pel profund sentiment d’amor que tots els artanencs sentim pel nostre poble, que els mallorquins sentim per la nostra Illa, que els illencs sentim pel nostre petit país. La podeu escoltar al bloc de l’ocb: www.ocbarta.wordpress.com , on a més anireu trobant tota la informació actualitzada sobre el Lip Dub-Artà 2011. 

Dir-vos, finalment, que comptam amb la vostra assistència com a associació, o grup social, o col·lectiu o, senzillament, com a persona o grup d’amics. És per això que us convocam a la reunió de caràcter inofrmatiu que tendrà lloc dijous dia 24 de febrer, a les 20.00 hores, a la sala d’actes del Teatre d’Artà. Confiam amb la vostra col·laboració i compromís. Sense vosaltres, no tendrà cap sentit. 

Salutacions i fins aviat!

Delegació d’Artà de l’Obra Cultural Balear.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: