DIUMENGE 18 DE MARÇ, MOBILITZACIÓ A ARTÀ

Amics i amigues de l’Obra Cultural Balear d’Artà,

Us informam que el proper diumenge dia 18 de març, a les 11.30 hores, l’OCB-delegació d’Artà i la Plataforma en defensa del Tren de Llevant, organitzam conjuntament una mobilització en defensa de la llengua catalana i en defensa del Tren de Llevant i el transport públic en general.
Davant els constants atacs a la nostra llengua i cultura, el menyspreu a la nostra identitat i la manca de respecte pels ciutadans que vivim i pensam en mallorquí, ha arribat el moment d’actuar. És per això que organitzam una mobilització que vol aplegar novament centenars o milers de persones, per tonar a dir fort i clar que Mallorca ens agrada i que Artà ens agrada.
Volem fer un gran Tren Humà que vagi des de l’Ajuntament d’Artà fins a l’Estació d’Artà. Per aconseguir que la nostra reivindicació arribi a les orelles quasi sordes del nou Govern Balear, necessitam que tu hi siguis. Per això et demanam que no hi faltis, i que facis extensiu el nostre missatge. Si som molts, rectificaran.
Dilluns dia 12 de març, a les 20.00 h, t’esperam també al cafè del Teatre d’Artà, on farem una reunió informativa amb totes les entitats i ciutadans que es vulguin adherir a la mobilització.
Després de vint-i-cinc anys de normalització lingüística, ni una passa enrere!
DIUMENGE DIA 18 DE MARÇ, A LES 11.30 HORES, VINE A L’AJUNTAMENT D’ARTÀ I ENGANXA’T AL TREN HUMÀ PER LA LLENGUA I EL TRANSPORT PÚBLIC.
Obra Cultural Balear
Delegació d’Artà
Artà, 8 de març de 2012.
PS. És la primera passa a la gran Manifestació de dia 25 de març a Palma, on també t’hi esperam.
Comments
One Response to “DIUMENGE 18 DE MARÇ, MOBILITZACIÓ A ARTÀ”
  1. UIA s’adhereix a la mobilització d’aquest diumenge.

Deixa un comentari