DIUMENGE DIA 10 D’ABRIL: LIPDUB ARTÀ!

LIPDUB ARTÀ. Diumenge 10 d’abril

BAIXA AL CARRER I PARTICIPA…

No podran res davant un poble unit, alegre i combatiu. Amb aquestes paraules Vicent Andrés Estellés demanava al seu poble que sortís al carrer per sentir-se forts i units. I és precisament aquesta frase la que volem fer servir per demanar-te que el proper diumenge dia 10 d’abril participis al LIPDUB que la gent del poble  ha organitzat per Artà, per demostrar que som un poble unit, alegre i divertit.

D’aquesta manera l’Obra Cultural Balear pretén que els mallorquins d’arreu de l’illa es convencin i demostrin que som una societat madura, que volem ser un lloc de referència, que tenim tot el que cal per ser un poble sòlid i capdeventer. D’aquesta manera hem decidit dir alt i clar que Mallorca m’agrada!, perquè és on vivim i és on ens agrada viure.

Nosaltres tenim l’opció de posar un granet més d’arena o de posar tota una muntanya. I estam convençuts que entre totes les artanenques i artanencs diumenge que ve construirem una serralada sencera i direm ben clar que Artà m’agrada!

Els que encara no tengueu clar què és un Lipdub podeu entrar a la pàgina web www.mallorcamagrada.cat i veure els que ja han fet a Son Sardina, Esporles, Inca, Capdepera, Petra, Vilafranca, Palma… i prendre mostra i fer goles. En pocs dies el LIPDUB d’Artà també estarà penjat al web, i tothom veurà que Artà ha aconseguit fer el Lipdub més gran que mai s’haurà fet. Depèn de tots.

Les persones que encara no teniu clar què heu de fer, no passeu pena. Si no hi assistiu amb cap associació podeu triar el tall que més bé us vagi i participar de la gravació. A més, si voleu, podeu anar a tots els talls que vulgueu. Segur que Agustí Torres i Ramon Ginard ens sabran dirigir a la perfecció.

El que sí que és molt important és que a les 12.30 hores tothom sigui novament a l’Ajuntament, ja que allà hi haurà la gravació final, i és fonamental que la plaça estigui ben plena. A més, per tal que ningú no perdi forces us oferirem un refrigeri just abans de l’acte final.

Podeu ser tan originals com vulgueu. Com més color i més alegria es vegi més divertit serà el LIPDUB Artà. I sobretot, veniu i participau, tengueu l’edat que tengueu, veniu i sortiu al vídeo d’Artà. I cridau ben fort que Artà m’agrada!

Des d’ara i aquí volem donar les gràcies a totes les persones que heu col·laborat amb nosaltres. A totes les entitats i persones que heu acceptat ajudar perquè el LIPDUB sigui una realitat i que heu assistit a les diferents reunions que hem anat fent,  a tots i  a totes GRÀCIES!

Obra Cultural Balear

Delegació d’Artà

www.ocbarta.wordpress.com

ocbarta@gmail.com

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: