ARTÀ M’AGRADA, M’AGRADA ARTÀ

Sí, Artà m’agrada, perquè és un poble divertit. M’agrada perquè és un poble dinàmic, culte, actiu. Artà m’agrada perquè sap fer festa, se sap engalanar. Artà és atractiu, Artà m’agrada. Sap riure i se sap emocionar, per això m’agrada Artà. I participa i col·labora i s’interessa. Artà és com és, i per això m’agrada.

Però tot això és possible, totes aquestes actituds i aptituds són possibles gràcies a la gent que viu a Artà. Sense la voluntat de voler ser un poble gran, un poble important, un poble que es fa respectar tot això seria impossible. Artà, no ho dubteu, és un referent per a altres pobles. Ho és, i ho ha de seguir essent. I vius, perquè qui ho diu, qui escriu tots aquests elogis, no ha nascut a Artà. Però deixau-me dir també que cada vegada m’hi sent més, artanenc. I sí, jo veig Artà com un mirall per a altres pobles, per exemple, per al meu poble de naixement.

¿Per què ho dic tot això? És senzill: quan un es contagia de tots els qualitatius i qualificatius que abans sincerament escrivia, espera i desitja que això no s’acabi mai. I està disposat a ser un més, a participar també activament perquè el poble segueixi el seu ritme incansable d’activitat cultural, educativa, d’autoestima…

¿I què vull? Ajudar a construir aquest model de poble que teniu. A mantenir-lo viu, més ben dit. A vegades la dificultat es troba en el mantenir més que en el construir, sobretot quan s’ha arribat ben amunt.

¿I com ho vull fer? Com he dit, col·laborant i participant en l’activitat cultural del poble on visc. Gràcies a la fortalesa de l’associacionisme de l’Obra Cultural Balear, vull animar i vull participar de la cultura que desprèn aquest poble mantenint viva la flama, la flama de tot un poble en moviment. I és evident que això ni ho pot aconseguir una persona tota sola—òbviament no ho pretenc—ni una associació única—no és tampoc la finalitat de l’OCB-Artà—però si que hi pot col·laborar positivament.

Anem al gra: LIPDUB és una gravació popular per donar a conèixer alguna institució, entitat, poble… Volem fer un LIPDUB, i volem que tot el poble hi participi. Tot el poble, tu, tu i tu també. No importa l’edat, ni el sexe, ni la religió ni res de res. Només fa falta ganes de participar en una mena de pel·lícula. Un espot publicitari que donarà a conèixer el nostre poble arreu gràcies a totes i tots els protagonistes, és a dir, gràcies a tu, lector, que diumenge dia 10 d’abril vendràs a participar del LIPDUB més important que s’haurà fet mai. Sí, depèn de tu. La finalitat és promocionar el poble, demostrar el caràcter alegre de la gent d’Artà. Volem que tothom se senti orgullós de dir: ARTÀ M’AGRADA, M’AGRADA ARTÀ.

Podeu venir tots sols o amb alguna entitat de què formeu part. Segur que trobareu informació sobre l’activitat, segur que algú en sabra alguna cosa més. Demanau informació. O visitau el nostre bloc: www.ocbarta.wordpress.com . Aquí anirem actualitzant tota la informació. També ens podeu demanar més coses escrivint-nos un correu electrònic a ocbarta@gmail.com . Us contestarem encantats.

En resum i concretant: LIPDUB ARTÀ 2011. Diumenge dia 10 d’abril a partir de les 10.00 hores. TOTHOM HI POT PARTICIPAR. Reunió prèvia, dijous 17 de març, a les 20.15 hores, al Teatre d’Artà.

No hi falteu. Com va dir Vicent Andrés Estellés: No et limites a contemplar les hores que ara vénen. Baixa al carrer i participa. No podran res davant un poble unit, alegre i combatiu.

Salut,

Toni CL

Obra Cultural Balear – Artà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: