31-D. Festa de l’estendard

festa-de-lestendard-p

El passat 28 de desembre, l’Obra Cultural Balear d’Artà va celebrar la festa de l’Estendard per recordar els nostres orígens com a poble amb la conquesta de Mallorca.

Tot i que tinguerem alguns problemes logístics i de coordinació (aprofitam per demanar disculpes a tots els amics i amigues que es quedaren sense celebrar amb nosaltres la importància de la data, i per donar les gràcies a tothom qui va col·laborar perquè la festa es realitzes correctament; no era cap innocentada!) finalment la festa es dugué a terme i tots en gaudirem.

Es llegí el manifest, cantarem la balanguera, himne de Mallorca, per homenetjar l’estendard, i acabarem amb la xocolata i l’ensaïmada, propis i característics de la nostra terra. Panxa calenta, panxa contenta!

Gràcies a tothom per la col·laboració i en especial als xeremiers d’Artà que novament no han dubtat a posar música a les nostres diades. També un agraïment especial a na Margalida i en Tomeu que varen llegir el manifest en defensa de la cultura i la identitat pròpies del nostre país.

Salut, molts anys, i endavant amb la construcció d’un futur millor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: