ELS PREMIS 31 DE DESEMBRE, A ARTÀ

31d

 

 

Benvolguts i benvolgudes,

 

Com ja sabeu, l’Obra Cultural Balear celebra, anualment, l’entrega dels Premis 31 de Desembre amb un acte que ja es coneix com la Nit de la Cultura. Enguany ja s’ha arribat a la vint-i-dosena edició del certamen, i novament la nit cultural oferirà una vetllada d’alt nivell.

 

La principal novetat d’aquest 2008 per als artanencs i artanenques és que l’acte es durà a terme al Teatre d’Artà. Sens dubte és el millor regal de Nadal per a la gent del poble, i sobretot per als socis i les sòcies de la delegació, la joveníssima delegació de l’OCB d’Artà. La Nit de la Cultura a casa nostra és el colofó a vuit mesos de feina intensa per obrir les portes a una associació que participa de la cultura i la identitat pròpia de les Illes Balears, i que a més a més vol fer partícips a tothom que senti la més mínima estima per aquesta la nostra terra.

Els Premis 31 de Desembre són uns premis atorgats per l’Obra Cultural Balear a persones o associacions en reconeixement a la seva labor en defensa de la llengua i la cultura catalanes a les Illes Balears. Aquesta Nit de Cultura és retransmesa en directe per IB3, pel Canal 33 i pel canal internacional de la Televisió de Catalunya. Això implica que la nit del 19 de desembre d’enguany, milers de persones, milions de persones de tot el món, tendran la mirada fixada a l’escenari del Teatre d’Artà. No queda cap dubte, doncs, que tenim una formidable ocasió de demostrar arreu del planeta i en particular a tot el territori de parla catalana que Artà és cultura i viu la cultura.

Amb tot, i tenint en compte que l’essència i el patrimoni més important de la nostra associació són els socis i les socis, us hem de demanar que intervingueu directament amb la nostra tasca. Us proposam que sigueu partícips i part de l’OCB. Necessitam ser una sola veu que clami a favor de la nostra identitat, i una sola petjada que deixi empremta per tot allà on passi. Us animam a fer-vos socis i sòcies de l’Obra Cultural Balear, perquè fer-se soci és fer camí.

Així mateix, volem donar les gràcies als màxims responsables de l’Obra Cultural Balear per haver pensat en nosaltres. Estic segur que l’haver-nos triat com a poble per representar tot un país us farà vanar per la vostra elecció, de la mateixa manera que nosaltres ens vanam de ser el poble seleccionat per acollir una de les nits més importants de la cultura de les Illes Balears.

 

Camina amb l’OCB. Som tots!

festen

http://ocb.cat/campanyes/ar/butlletai.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: