DINAR DE SOCIS I SIMPATITZANTS

 

 

 

Benvolguts socis i sòcies de l’Obra Cultural Balear,

 

Tot just fa un parell o tres de setmanes que l’OCB va celebrar el seu 45è aniversari. Quaranta-cinc anys d’existència, en alguns casos supervivència, d’una associació, la nostra, que ha fet feina sense pausa en la defensa de la  llengua i la cultura d’aquesta terra. Amb més o menys dificultats, l’organització es troba avui en el seu millor moment, tant pel que fa a nombre de socis i sòcies com a l’àmplia xarxa de delegacions.

 

La d’aquí, la d’Artà, no té ni un any. Precisament en els mesos de tardor de l’any passat començaren les trobades i les reunions per gestar el que avui ja és una realitat: la delegació de l’OCB d’Artà. El camí de sortida mai és fàcil, però sabem que tot esforç té la seva recompensa. Fins ara ha estat així, i cada passa que feim és una empenta cap a la realització del nostre projecte i els nostres ideals. Artà és un poble fàcil en aquest aspecte: al poble li agrada la cultura, i a més, s’estima. Aquest fet, juntament amb les bones intencions de la nostra associació, l’OCB, són claus a l’hora de trobar la convergència cap a un futur millor com a poble i com a país.

 

Però tot és susceptible de millorar, i la salut de la nostra llengua i la nostra cultura encara poden arribar més enllà. I hem pensat que seria una bona idea que aquest grapat de bones intencions les poséssim en comú i a la pràctica conjuntament. És per això que us volem convidar a la Trobada de socis i simpatitzants de l’Obra Cultural Balear d’Artà que tendrà lloc dissabte dia 8 de novembre de 2008, a les Cases de Betlem.

 

 

Proposta:

 

10.30 – Per  aquells que vulguin fer una caminada fins a l’Ermita de Betlem, a les 10.30 sortirem, tira-tira, camí amunt. Està previst que retornem a les cases de Betlem devers les 12.30 hores.

 

13.00 – Xerrada assembleària entre els socis i les sòcies de la delegació per tal d’escoltar les propostes i les bones idees dels associats. Ens agradarà escoltar els vostres consells per seguir construint conjuntament.

 

14.00 – Picada i dinar: Pa, olives, allioli… i Arròs Brut. Postres, cafè i licors típics.

 

16.00 – Final de l’acte.

 

Preu: 5 €.

 

Per apuntar-vos contactau amb ocbarta@gmail.com  o als telèfons 687043802 / 677564254

 

Tenim fins dimecres dia 5 de novembre per apuntar-mos. Pensau que hem de saber quants som per dinar! 

 

NO HI FALTEU! L’OBRA SOM TOTS!!

 

 

www.ocbarta.wordpress.com                            ocbarta@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: