DES DE LLUC, 45 ANYS AMB L’OCB!

 

 

 Aquest passat diumenge l’OCB va fer una trobada de delegacions, socis i simpatitzants de l’associació. Sis-centes persones ens vàrem reunir al monastir per passar una jornada repleta d’activitats i bons moments.   

 

 

La delegació d’Artà també hi vàrem assistir en massa. Una vintena de socis i amics de l’Obra emprenerem camí cap a Lluc des de ben prest. La pluja ens va acompanyar des de la Colònia. Amb constants interrupcions, es decidí a mollar el gran ruixat damunt les onze. I va caure amb força durant mitja hora. Després, els ennigulats deixaren pas al sol. I així continuà tot el dia.

 

 

Reunió de delegacions per posar en comú alguns punts importants. Poc després, el prior de Lluc ens dedicà a tots unes paraules d’agraïment als 45 anys de feina de la nostra associació. Els castellers de Mallorca tocaren el cel amb els seu espectacle. Ens feren vibrar amb les carregues i descarregues de tota la colla de castelleres.

  

 

 

 

 

 

 

Poc després, ball de bot obert. I mentre tot això passava, en Bernadi, veïnat de Buger, bon cuiner i bon treballador de la terra, anava preparant un arròs brut que minuts més tard va deixar el pavelló emmudit. Fins que l’ensaïmada no va aparèixer no es va tornar a sentir el brunzir del més de mig miler d’amics de la llengua, la cultura i la identitat del nostre poble.

 Després del cafè, l’acte central: presentació i entrega de litografies a totes les delegacions de l’OCB. Parlament del president, Jaume Mateu, que novament ens recorda que s’ha fet molt, però encara hi ha un llarg camí a recórrer. Poc abans Aina Moll va agrair emocionada la força i la continuïtat de l’associació. Tomeu Martí (greu reponsable de la bona salut que passa l’OCB) i Margalida Valenzuela anaven presentant l’acte.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

Al final, tots drets: la balanguera. Poc després, entrega floral a la flama de la llengua. I que duri encesa per molts anys!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: