TORNAM!!!!

Efectivament, companys i companyes de l’Obra Cultural Balear d’Artà, i d’arreu! Tornam. Però abans de tornar us hem de demanar perdó pel nostre silenci i per la nostra manca d’informació. Ens hem organitzat, ens hem reincorporat i arribam amb les piles carregades, amb ganes de fer feina i amb ganes que tothom qui vulgui en faci.

L’any 2008 ha estat l’any del naixement de la nostra delegació al poble d’Artà. Després d’una Diada de presentació i d’algunes activitats puntuals que hem anat fent amb col·laboració amb altres associacions i entitats, ara és hora de començar el curs. Amb força i amb seny. Amb passes regulars: ni massa llargues ni massa curtes. Amb responsabilitat i amb fermesa. Amb il·lusió.

Tenim molta feina per fer, perquè els responsables de fer-la no sempre es corden les sabates. Així, quedam nosaltres, els ciutadans i les ciutadanes compromeses amb la nostra terra i la nostra llengua. Hem de vetllar constantment perquè els responsables de dirigir casa nostra no ensopeguin, es despistin, ens la fotin o s’amaguin. I vetllarem!

En breu us presentarem un seguit d’activitats i actuacions que ens hem marcat de cara al curs 2008-2009. D’entrada, però, hem pensat que la millor forma de continuar la tasca és fent una trobada de socis i simpatitzants propers a l’Obra. I no feim comptes esperar que plogui. Ens hem de veure ben aviat per posar els nostres punts de vista en comú. Ben aviat rebreu tota la informació necessària per assistir al dinar-assemblea-trobada de socis que farem dins el mes de setembre, més ben dit, dins la primera quinzena de setembre.

Les nostres eines de comunicació seran aquesta mateixa plana web, el correu electrònic, les cartes de tota la vida, la revista bellpuig i Ràdio Artà.

Som-hi, doncs, que el tren no espera, i es fa esperar!

Salut i benvinguts!

OCB-ARTÀ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: