COLÒNIES LINGÜÍSTIQUES

Benvolguts i benvolgudes,

Joves de Mallorca per la Llengua, juntament amb l’Obra Cultural Balear enguany torna a organitzar les Colònies Lingüístiques.

Són unes colònies de 6 dies en què l’objectiu principal és fomentar l’ús de la llengua catalana entre els participants i motivar els al·lots i les al·lotes no catalanoparlants a parlar-la amb la resta de companys. El grup està constituït per, més o menys, un 70% de joves catalanoparlants i el 30% restant que no ho són.

Durant els 6 dies de colònies es desenvoluparan diferents tallers, jocs, gimcanes, activitats d’aventura i visites culturals, entre altres coses. A més, dins els programa de les colònies s’hi inclouran dues xerrades de tema lingüístic adaptades a l’edat dels joves que hi participin.

L’experiència de l’any passat va ser molt positiva: es van complir els objectius establerts, els joves no catalanoparlants es relacionaven en català amb la resta. Fins i tot alguns que no sabien bé la llengua catalana van millorar molt l’expressió i el vocabulari.

Enguany durem a terme dues Colònies Lingüístiques.

Les primeres seran a *Ciutadella*, a l’alberg de Sa Vinyeta, *del 25 al 30 de juny*. Les activitats d’aquesta setmana són per a participants de 3r i 4t d’ESO i de 1r i 2n de Batxillerat. El preu és de 80 euros per als joves de Menorca i de 110 euros per als de la resta d’illes.

D’altra banda, les segones colònies es duran a terme a *Alcúdia*, a l’alberg de La Victòria *de l’1 al 6 de juliol* i són per a joves de 1r, 2n i 3r d’ESO. El preu d’aquestes és de 80 euros per als participants de Mallorca i de 110 euros per als de la resta d’illes.

Des de Joves de Mallorca per la Llengua ens posem en contacte amb vosaltres perquè en faceu difusió al vostre centre i animeu als joves a participar-hi. De seguida que ho sàpiguen s’han de posar en contacte amb nosaltres per telèfon.

En tenir els llistats tancats farem una reunió amb pares per tal d’explicar-los tot allò que farem durant les colònies.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Atentament,


Joves de Mallorca per la llengua
C. del Pare Bartomeu Pou, 31
07003-Palma
tel.: 971 723 299
fax: 971 719385
info@jovesllengua.cat
www.jovesllengua.cat
www.ocb.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: