DIARI DE BALEARS, DE BELL NOU

Diari de Balears, de bell nou

A partir de diumenge que ve apareixerà redissenyat íntegrament, amb una estructura informativa evolucionada i la seva versió en línia amb una web dinàmica que permetrà interactuar amb els lectors

Diari de Balears arribarà diumenge que ve als quioscs i als domicilis dels seus subscriptors completament renovat. Aquest periòdic serà el resultat de mesos de planificació i de treballs de la redacció amb la resta dels departaments de l’empresa editora i la consultoria Innovation International Media Consulting Group. Després de 12 anys al carrer «parlant com tu» havia arribat el moment de la renovació.

Els distintius més importants de la nova publicació seran l’ús del color a totes les pàgines; el disseny creatiu, en consonància amb les tendències més avantguardistes; l’aplicació de criteris periodístics que facin més àgil i directa la manera de contar l’actualitat; i, també, una web nova, redissenyada per incloure blogs, fòrums d’opinió i eines que facilitin la interacció dels nostres lectors. L’estructura de la publicació de paper experimentarà una evolució notable i innovadora. Les seves primers planes seran les d’Opinió, a partir de les quals s’obriran quatre blocs d’actualitat: Balears, Ara, Esports i Cultura. Les pàgines finals del diari inclouran les agendes i programacions d’espectacles, mentre que la contraportada serà reservada per a cròniques, articles o propostes.

El redisseny de Diari de Balears s’ha desenvolupat en col·laboració amb Innovation, una companyia que dirigeix l’exdegà de la Facultat d’Informació de la Universitat de Navarra, Carlos Soria. El periodista i també dissenyador Javier Errea, per la seva banda, és l’autor del projecte gràfic i d’estil del nou disseny i de la capçalera. Sense perdre la seva nominalitat habitual, la del Diari de Balears, el periòdic es mostrarà ara amb l’acròstic dBalears, remarcant la vocació del ser el diari en català «de Balears». L’únic rotatiu en la teva llengua.

http://dbalears.cat/spot/

www.diaridebalears.cat

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: