CONVOCATÒRIA PER A MESTRES I PROFESSORS

rolling1.jpg

Amb la present, us convocam a la reunió que tindrà lloc el proper dimarts dia 8 d’abril, a les 18.30 h, a Ses Escoles (carretera de Sant Salvador s/n) per tal d’organitzar conjuntament el MATÍ LINGÜÍSTIC que la delegació d’Artà de l’OCB  té pensat fer el proper dia 26 d’abril de 2008, a les 10.30 h a la plaça del Conqueridor.

 Des de la delegació pensam que els mestres i professors sou un col·lectiu clau a l’hora d’implicar els nins i nines, i joves de diferents edats, ja que serviu d’exemple per a tots ells. És per això que us demanam la màxima col·laboració per tal de tirar endavant el que pensam que pot ser una Diada de caràcter ludico-festiva en què totes les parts implicades podem aportar  alguna cosa.  

L’Obra Cultural Balear confia i creu que el futur del nostre país passa per les mans dels docents. Així, pensam que teniu una tasca difícil, i no sempre reconeguda, que necessita el suport de totes les institucions i entitats per tal de poder-ne extreure el fruit desitjat. L’educació és, sens dubte, la base de qualsevol país democràtic, i és en aquesta via que trobareu el màxim suport de l’OCB. 

Amb la mútua col·laboració estam convençuts que podem passar un MATÍ LINGÜÍSTIC d’allò més interessant.  

Atentament,

Delegació OCB-Artà  

Artà, 4 d’abril de 2008

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: