Presentació del llibre de Gabriel Genovart “Infància i cinema en un temps de postguerra”

Ahir dissabte es va presentar el llibre de Gabriel Genovard “Infància i cinema en un temps de postguerra”, presidits pel batle d’Artà, intervengueren Jaume Casellas Flaquer, Lleonard Muntaner, l’editor i el propi autor. El llibre va ser definit com un llibre de memòria, memoria personal, cinematogràfica i sobretot la memòria col·lectiva d’un poble immers a la freda tristor de la postguerra, en la qual la pantalla del cinema representava una de les escases alegries que semanalment feien trepuar il·lusió a la gent i molt especialment dels nins. Gabriel Genovard va parlar d’un llibre que tractava de descriure aquella realitat a la manera neorealista.

A l’acte hi va haver una gran afluència de públic que va ultrapassar, de molt, la capacitat de la sala i que va deixar embolicar-se per unes intervencions emotives que emocionaren a més de dues persones que havien compartit amb gabriel Genovard aquella època en tants de clar-obscurs.

Despés de la presentació es va poder gaudir de la projecció de la pel·licula Arroz Amargo, qualificada al seu temps per l’esglessia de quasi be pecaminosa.

genovard2m.jpg
D’esquerra a dreta, LLeonard Muntaner, Gabriel Genovard, Rafel Gili i Jaume Casellas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: